Camino de caracoles – Paret d’Aragó (Montrebei)

Puntuación: 2.5 de 5.
  • Aprofitant que estàvem pel Pallars, vam decidir anar al mític Mont Rebei. Les vistes són aclaparadores i escalar allà va ser un luxe.
  • Vam anar a la via més fàcil que vam veure per respecte a la zona, ja que havíem escoltat que el grau està apretat i predomina l’aventura, és a dir, xapes justetes.
  • Vam triar la via camino de caracoles a la paret d’aragó. Amb un grau i una llargada assequible de 6a (V oblig). – 235m per tastar la roca.
  • Cordada Larrigaudiere – Esquius
  • (Dues estrelles i mitja pel meu gust, fem mitjana amb la teva percepció jaja)

1r llarg (V+ – 45m): El primer llarg comença picant, amb un V+ finet fins a superar la primera placa (ben protegit), desprès ens quedarà una fissura bruta a l’esquerra i s’ha d’anar amb compte, entra algun alien per protegir-nos i arribar a la sabina, restarà un clau i un pont de roca i ja trobarem la reunió.

2n llarg (V -40m): El segon llarg no té massa història, només té un pas en teoria de quinto però ens va semblar més fàcil, i la resta caminar per una feixa. (Flora va decidir donar-li vidilla al llarg saltant-se la R i possant-li expo a l’assumpte com a ella li agrada 😂

3r llarg (V+ – 45m): El tercer llarg comença bastant vertical i tenint el grau a l’inici del llarg, després afluixa però hem d’anar amb compte amb la roca (ens podem protegir amb un parell de sabines)

4rt llarg (6a – 55m): Aquí comença la festa! i el llarg guapo de la via, que dóna sentit a la via. El primer tram és de 6a que fa suar i s’ha d’autoprotegir (entren totems a caldo) en una fissureta que va ascendint. Després quan acaba aquest tram, ve un parabolt que no vaig ser capaç d’arribar i vaig fer una trave a l’esquerra per superar el pas saltant-me el parabolt. Després ve un altre feixa amb una mica de vegetació, i superem um petit mur i reunió (no vaig ser capaç de veure-la i la vaig muntar en una sabina). En aquest llarg s’ha de treballar bé la doble corda i posar totes les cintes llargues, perquè el roze al final del llarg és agònic.

5é llarg (V+ – 55m): Un altre llarg guapo, roca estil vilanova de meià, en el qual haurem de col·locar algun totem abans d’arribar al parabolt que protegeix el pas clau de la via. Pas guapo molt fi. Després travessa per la feixa a l’esquerra.

6é llarg (V+ – 15m): Sembla que ja ens podem relaxar però no ha acabat això, tot i restar només 15 metres. Ens hem d’enfilar a una sabina a la qual li queda poca vida i d’allà enganxar-nos a la paret (pas clau del llarg) vaig posar un alien per protegir-lo i escalar fins a arribar al parabolt, una vegada ben incorporats a la paret ja és fàcil sortir.

Inici primer llarg
que t’has passat la R! (segon llarg)
vistes finals

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s