Graffiti – Serrat dels Monjos

Puntuación: 4 de 5.

El serrat dels monjos ofereix vies molt llargues i amb molta varietat (fissures, diedres, plaques, etc.). I sempre amb un estil d’assegurances que ens encanta: les justes i necessàries per gaudir de l’autoprotecció. Vam triar la via graffiti, ja que tenia bones recomanacions.

La cara sud de Montserrat ofereix un munt d’oportunitats fora d’aglomeracions.

  • La roca durant tota la via és excel·lent, hi ha algun llarg que recorre una mica de vegetació que li treu ambient però no deixa de ser molt maca. Destaca la travessia del tercer llarg, simplement espectacular i amb ambientazo.
  • Costa una mica trobar el peu de via perquè hi ha molta vegetació davant. Ens haurem de guiar per la identificació de lluny de la via i accedir com puguem a l’inici de la via.
  • Material: algun tascó petit, joc de totems i camalot del 2.
  • Cordada: Larrigaudiere – Esquius

1r llarg (30m – V+) Inici potent per ser el primer llarg i estar escalfant. S’ha de superar un petit sostret que protegirem amb un totem i una vegada superat trobarem la primera assegurança.

2n llarg (45m – v+) El segon llarg no el vaig acabar de llegir molt bé crec, ja que em vaig saltar els parabolts. Suposo que vaig seguir recte quan tocava anar a la dreta, però després vaig rectificar i vaig anar al tercer de roca excel·lent.

3r llarg (25m – 6a) En aquest llarg la Flora es complica la vida per jugar… anant a buscar un esperonet amb un pas clau de taló realment guapo.

4rt llarg (25m – 6b) El llarg rei del pastís, expo al inici, ja que es molt finet fins al primer parabolt i després la trave es posa ben picant. Anar amb grau de 6b ja que no és 6a com diu al escalatroncs, és un 6b com una casa com posa a la ressenya del llibre, moooolt fi i aeri, que caure és un bon pèndul. Ambientazo!

5é llarg (25m – V+) Petita xemeneia guapa, llarg curt.

6é llarg (50m – 6b+) últim llarg guapo, comença amb un bon aleje del primer espit que obliga a escalar sobre roca excel·lent. Una vegada arribar anar tendència a l’esquerre i buscar un diedre on gaudirem de l’autoprotecció amb grau picantet i col·locarem peces grosses, i per últim gaudir de la placa de 6b+ no obligat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s