Brown Sugar + Valor a la Mòmia

Primer consell per afrontar la via és: Escoltar bé el temazo de brown sugar dels Rolling, interioritzar-lo i gaudir del Rock de l’escalada!! I esque molen aquestes vies, sí que són equipades, però també ben obligades! Que ens faran xalar, gaudir dels passos guapos i treure l’escalador que portem a dins.

Oberta l’any 1981 per Marcel Millet, reflexa el que era l’escalada de moda en aquella época en Sant Benet. Molt futurista, obligada i equipada per dalt (de les primeres a Montserrat)

Ens trobarem una via molt mantinguda, les assegurances llunyanes (no expossades, però una bona volada si caus) i molt de regletes i passos finets. Nosaltres hem enllaçat les dues primeres tirades, quedant un tiradot ben guapo. El grau obligat pot ser perfectament 6b/+ i millor no entrar just si es vol gaudir i no patir-la.

(Una vegada entrem a la valor, l’escalada no es tan obligada)

En definitiva, una de les ascensions de llegenda i es pot ben confirmar. Viot!!

Puntuación: 5 de 5.
  • Zona: Sant benet – La mòmia
  • Via: Brown Sugar + valor
  • Grau: 6b+ obligat
  • Llargada: 120m
  • Exposició: Mitja
  • Equipació: Parabolts i pitons
  • Material: 12 cintes
  • Cordada: Jordi Pina, Christian R Esquius

Gràcies Toni Llavina per les fotos!!

Un comentario en “Brown Sugar + Valor a la Mòmia

Replica a Jaumegrimp Cancelar la respuesta