Nord Original a la Catellassa de Can Torras

Ascensió llegendària del nostre massís. La història que té la via es increïble, d’aquestes que costen de trobar, realment gent molt i molt valenta. (article a sota) Encara avui molt temuda.

El material que trobarem és escàs (i precari), les reunions improvisades i la roca… De la bona de la nord de la Castellassa!!!

Em va costar trobar un company i de sobte va aparèixer el Ricard Rofes igual de motivat. Primera via que fem junts i quin tros de viot! Li teníem molt de respecte i quelcom de por… Però encara més il·lusió i és que la teníem tots dos a la llista, des de fa molt de temps. No es pot malbaratar l’oportunitat d’escalar-la per fí.

Tot el recorregut és vertical i mantingut. Es pot anar protegint a trams molt bé i en d’altres no tant, i és que és una via d’aventura. Cal destacar l’entrada del primer llarg i el descomunal offwidht abocat al buit de la segona tirada. Es fa la boca aigua!!

L’Hem dividit en tres tirades, igual que va fer el nostre amic Jordi. La primera en una savina seca on podrem reforçar-la, això si, una mica precari. La segona en una savina verda i un pitó (es pot reforçar) i l’última al cim.

Només per a escaladors romàntics de Sant Llorenç.

Puntuación: 5 de 5.

Zona: Castellassa de can Torras – La mola
Via: Nord Original
Grau: 6a+ obligat
Llargada: 75m
Exposició: Alta
Equipació: Algún burí i pitó
Material: Joc complet de totems i Cam fins al 5 (Molt útil), C3 doblat, joc de tascons i tricams. Unes 15 cintes si es fa com nosaltres.
Cordada: Ricard Rofes i Christian. R Esquius
Oberturistes: Àngel Graner Codina i Josep Calvet Pratginestós

Un comentario en “Nord Original a la Catellassa de Can Torras

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s