Clásica y confortable – Pared del Enanito Duro

Via que ens ha sorprès a molt bé! No la teníem gens mirada, però a l’estar saturada la seva veïna (rap del niño) vam decidir ficar-nos en aquesta. I va resultar tot un èxit! Molta autoprotecció, roca qualitat suprema i alguns llarg cinc estrelles. Llàstima que perdi la continuïtat en dues ocasions, però no desmereix en absolut la via. Molt guapa i recomanable.

Puntuación: 4 de 5.

Zona: Pared del enanito duro – Cavallers
Via: Clásica y confortable
Grau: 6b V+ obligat
Llargada: 300m
Exposició: mitja/alta en algun puntet
Equipació: Parabolts, algun pitó i savines
Material: Joc de friends fins el 3, opcional el 4 i repetir els petits. Joc de tascons i unes 13 cintes
Cordada: Christian R. Esquius, Arnau Montserrat i Ricard Montalà
Oberturistes: X. Pie, E. Viana i Luichi

Orientació:Mateixa aproximació que la rap del niño, però més a baix, a prop d’on comença aquesta paret, hi ha un diedre que comença fàcil i a dalt es veu més finet.

1r llarg (V+/40m) Grimpada fàcil fins enllestir una fissura fina (autoprotecció molt bona) Acabat aquest tram, tendència a la dreta per placa a buscar un altra fissura. Reunió en un arbre.

2n llarg (tràmit/40m) Tram incòmode amb molta vegetació. Tendència a l’esquerre. Trobarem una reunió d’espits.

3r llarg (V+/40m) Comença finet per placa fins enganxar un diedre per l’esquerre, seguint amb una bavaresa molt guapa. Sortideta en placa protegida per algun espit i buscar reunió evident.

4rt llarg (V+/45m) A l’esquerre veiem un diedre tombat evident. Anar a buscar-lo i seguir-lo amunt. Quan aquest acaba entrarem en una placa molt fineta i amb bon aire entre assegurances. Molt guapo! Després veurem un pitó en un diedre algo terrós i passat un arbre tombat la reunió

  • Excursioneta tràmit per anar a buscar la reunió, just a l’esquerre de la reunió de la rap del niño.

5é llarg (6a/55m) Tirada 5 estrelles!!! Ja veurem la bavaresa invertida des de la reunió, tota amb flotants, brutal. Reunió evident.

6é llarg (6b/20m) Un altre tirada 5 estrelles!! Diedre molt guapo i finet, més quant més amunt (sort d’uns tascons encastats) Acabat aquest anem a l’esquerre a busar el parabolt i enseguida tindrem la reunió.

7é llarg +8é llarg (V+/60m) Inici indefinit i treballós, sense cap assegurança fixe. Sortits del tram inicial més dur, veiem una fissura que marxa a l’esquerre, la seguim. Hi ha un arbre on podem fer la reunió o seguir cap al cim.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s