Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada

L’anglada-Cerdà va ser oberta l’any 1965 per ells mateixos, L’anglada i en Cerdà. Es tracta d’una via molt ben trobada i variada, xemeneia, diedres, artificial… de rocam bo i autoprotecció a dojo, així que molt disfrutona. L’única pega és que es fa curta. Tot i això, les tres primeres tirades valen molt la pena, a destacar la tercera. Molt recomanable.

Puntuación: 4 de 5.

Zona: Frares encantats – Boleta foradada
Via: Anglada – Cerdà
Grau: 6a/A2 obligat deu ser V/A1
Llargada: 160m
Exposició: mitja
Equipació: parabolts, tacs de fusta, pìtons i burins
Material: joc de friends fins el 3 opcional repetir algún mitjà
Cordada: Matins fanàtics
Oberturistes: Anglada – Cerdà

1r llarg (V+/40m) Tirada bastant neta d’assegurances, on trobarem un clau i un tac protegint el pas més dur, i un altre clau per sortir del llarg (molt a la dreta). Predomina la tècnica de xemeneia i diedre. Tenim fissura per anar protegint els passos. Molt guapo!

2n llarg (V+/30m) Sortim en travessa fàcil a la dreta fins a enllestir la fissura i atacar amunt. El llarg estarà semiequipat amb alguns pitons i un parabolt. Tot i això, predomina l’autoprotecció. El llarg és mantingut i fa escalar. Guapo!

3r llarg (6a/20m) Aquest serà l’estrella de la via. Bavaresa de dalt a baix, pràcticament equipat… això si, amb material de l’època. Així que va bé reforçar amb flotants. El tram final serà el més exigent. Bona ganda i pura continuïtat, molt guapo!

4rt llarg (A2/ 20m) Molt ambient en aquest llarg. Aeri!! l’artificial està pràcticament equipat. Tot i que he col·locat un parell de flotants. Alguns ancoratges fan una mica de patxoca, però n’hi ha molts així que es va mig tranquil. Pel final del llarg trobarem parabolts. Reunió penjada.

5é llarg (Ae/30m) Es pot fer gairebé tot en Ae, això sí, hi han parabolts intercalats i és possible apurar-lo en lliure. No sabria el grau, però recuperant el llarg vaig fer-lo en lliure i algun A0 i pot sortir!!, va desplomant tota l’estona i acabem com popeye, però hi ha bons peus i van sortint cantos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s