Indirecta al Cilindre – Sant Llorenç de Montgai

Després que s’obris la directa, van aparèixer dos recorreguts més, la indirecta i la indirectíssima. (Que comencen al mateix primer llarg). La indirecta en aquest cas, és una via molt atlètica i mantinguda. Totalment equipada, de caire esportiu, feta per xalar de valent!! El segon llarg, és el que destaca i el que ens farà suar. Lleugerament desplomat tota l’estona, no te cap pas del tot difícil, però tampoc et deixa descansar del tot, així que va sumant tota l’estona. La roca és molt bona en general i l’ambient és increïble. Super recomanable!

Puntuación: 4 de 5.

Zona: Cilindre – Sant llorenç de Montgai
Via: Indirecta
Grau: 6c+/ 6a+ obligat
Llargada: 90m
Exposició: Baixa
Equipació: Parabolts
Material: 15 cintes
Cordada: Oriol Roca i Christian R. Esquius
Operturistes:?

1r llarg (6b/30m) Inici molt agradable per escalfar, sobre bon cantell però roca una mica a controlar. Hi ha un tram que dóna la dificultat de 6b, però és curt i no és del tot difícil, sols que és vertical i són una mica romes les mans, però se surt bé. Acabats d’aquí tornem a tenir molt bones mans sobre terreny més vertical fins a la reunió.

2n llarg (6c+/30m) Molt mantingut, lleugerament desplomat i cap pas és difícil del tot. El grau bé donat per la constant continuïtat. Sublim que ens deixarà els braços de popeye. Roca molt bona. Nosaltres hem acabat el llarg en la reunió de la directa, però més tard he vist que encara faltaven dues xapes. Es pot parar aquí perfectament.

3r llarg (6a+/30m) Si parem a la reunió de la directa, encara restaran uns pasos una mica difícils al principi de 6a+ aprox. La roca en aquest llarg cambia radicalment, essent super aspera i de tacte inmillorable. Un final increible.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s