Via l’Ordenació a l’Elefant

Disfrutona via de caire esportiu, on gaudirem de la típica finura Montserratina. Aquesta es troba just a l’esquerra del diedre Capeta, on veurem la linia de bolts. Això sí, espaiats per obligar el grau i posar tots els sentits a l’escalada, que resulta tot un plaer. Haurem de saber llegir bé la roca si volem encadenar el primer llarg, ja que possa 6a+, però en altres sectors fora de Sant Benet seria un 6b com una catedral. On la presa és menuda, la verticalitat sublim i de continuitat absoluta. Pel meu gust un viot de pur caràcter montserratí.

Puntuación: 4 de 5.
  • Zona: L’elefant – Sant Benet
  • Via: L’Ordenació
  • Grau: 6a+
  • Grau obligat: 6a+
  • Llargada: 100m
  • Exposició: baixa
  • Equipació: parabolts
  • Material: 9 cintes + reunió
  • Cordada: Pinturet – Eva – Esquius

1r llarg (6a+/30m) Aquest llarg serà el més difícil de la via, però no us espanteu que és molt guapo. Destaca la seva continuitat i un pas força tècnic a l’alçada de la quarta xapa aprox. Gaudirem de passos de regletes molt petites i d’apretar bé els peus. Sense treva. Molt guapo.

2n llarg (6a/ 30m) El primer tram del llarg és molt similar al primer,sense un pas tant difícil, però segueix sent molt fí. Poc a poc va afluixant i regalant mans i peus més bons. Una tirada d’aquestes de gaudir.

3r llarg (V+/25m) Serà el llarg més fàcil de la via. Mans i peus molt generosos i placa tombada, on hi haurà un paset per superar un petit ressalt i continuarem per terreny fàcil fins la reunió.

4rt llarg (V+/25m) El grau és el mateix que a l’anterior tirada però m’ha semblat un xic més difícil. Ja que s’ha de superar un altre ressalt però aquesta vegada més vertical, i les presses són bones però queden molt a la nostre dreta, i haurem de fer un pas una mica rarot per col·locar-nos bé. Sortits d’aquí molt fàcil fins la reunió.

pd: Gràcies a Efren per despenjar-se d’adalt per fer-nos les fotos!!

Un comentario en “Via l’Ordenació a l’Elefant

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s