Aresta Brucs al Dumbo

Es tracta d’una via elegant, lògica i que busca la manera més fàcil de fer cim. Per a mi, fer aquestes vies es estimar l’escalada i fer un viatge als origens d’aquest esport. La via no pasa del IV+/V però això no és l’important. Va a cercar dos grans merlets característics, i llavors la via fa travesses per tal d’anar a buscar-los. Gaudirem d’un gran ambient sobretot al segon llarg.

Un petit incís, han col·locat un parabolt just al costat del segon merlet, treient-li tot el sentit a la via. Realment em fan molta llàstima aquestes coses.

Puntuación: 4 de 5.
  • Zona: Dumbo – Agulles
  • Via: Aresta Brucs
  • Grau: V
  • Grau obligat: IV+
  • Llargada: 100m
  • Exposició: Mitja
  • Equipació: parabolts i un clau
  • Material: 8 cintes express, 1 friend mitjà, totems petits i bagues per savines.
  • Cordada: Germans Esquius

1r llarg (III/ 25m) Evident. Anem en direcció ascendent amb tendència ala dreta anant a cercar una savina que es veu des del terra. La reunió estarà al costat d’aquesta. No està equipat però es protegeix bé amb un merlet i un friend mitja tipus totem verd.

2n llarg (IV+/ 30m) Sortim a l’esquerra anant a cercar un evident merlet molt bo!! Una vegada arrivats, amb la vista busquem el parabolt recte amunt i ara toca escalar sense treva fins arribar a aquest. Està a quasi 10m de distància. Bona ganda i fàcil però el cap es va inflant fins arrivar. Sortits d’aquest jo no he vist el clau, així que he llaçat un merlet més abans d’arrivar a la reunió, però si estem atents i busquem un petit arbust el trobarem allà. Llarg clau i ben obligat.

3r (V / 45m) Desde la reunió veiem el següent merlet i abans d’aquest un parabolt . (Ara hi ha un altre parabolt just al costat del merlet). Bueno el llarg resta practicament equipat amb burils vells, així que és fàcil de seguir. Nomès al final en un llavi ens protegirem amb algun friend petit i poc desprès farem cim.

3 comentarios en “Aresta Brucs al Dumbo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s