On Mani Padme Hum – Agulla de L’Arbret

De casualitat hem topat amb aquesta via, voliem anar a la saca gran, però rere confondrens d’agulla i estar una mica liats, hem visualitzat la sil·lueta de l’agulla de l’arbret i em anat a per aquesta. A peu de via hem vist una linea de químics i gràcies a la guia que la portava a sobre, em vist que es tracta d’aquesta via, molt assequible ja que voliem fer el dominguero i passar una bona jornada. En definitiva, grau moderat, roca excel·lent, un segon llarg especialment bonic i unes vistes fantàstiques.

Puntuación: 3 de 5.
  • Zona: Agulles – Montserrat
  • Via: On Mani Padme Hum
  • Grau: V
  • Grau obligat: V
  • Llargada: 100m
  • Exposició: Mitja/ Baixa (últim llarg desequipat)
  • Compromís: baix
  • Equipació: químics
  • Material: 10 cintes
  • Cordada: Bonhome – Lladós – Esquius

Puntuación: 3 de 5.

Veurem la linea de químics des del peu de via així que és molt fàcil seguir la via. Aquesta esta equipada però amb ambientillo, per algú que comença potser allunya bastant.

1r llarg (V-/ 40m) Per el meu gust l’inici de la via és el tram menys agrait, ja que està una mica rentat, però conforme guanyem alçada la qualitat de la roca és boníssima. A destacar el tram vertical amb molt bona presa. Reunió en una còmode coveta.

2n llarg (V / 30m) Espectacular llarg d’inici a final. Crec que em fet la reunió de l’aresta brucs i que la nostre era la de la dreta, però no afecta massa ja localitzem el químic des de la reunió. Sortim d’aquest per la dreta amb un pas atlètic molt maco, al final del llarg trobarem una secció vertical amb roca molt bona i equipada amb cert ambient que fa vibrar i tot. Llarg molt bó.

3r llarg (III+/ 30m) Aquest es divideix en dues seccions, ja ques ón dos ressalts. Primer sortim de la reunió per una rampa fàcil i quan arrivem al primer replà trobarem la reunió de la brucs, així que la podem xapar i seguir recte amunt per una curta secció de placa, però una mica més vertical i sense cap expansió, trobarem un altre reunió al costat d’una savina. Podem accedir al cim amb una curta grimpada.

Descens: Nosaltres em desfet la via. Del tercer llarg al primer i del primer a terra.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s