Musical express – Roca dels Arcs

Molt bona via que supera l’imponent mur de la roca dels arcs. Aquesta tot i ser de grau afable a priori, fa apretar de valent els braços i les xapes allunyen, així que recomano anar bé de pila per a gaudir de la linea.

Puntuación: 3.5 de 5.
 • Zona: Vilanova de Meià – Roca dels Arcs
 • Via: Musical express
 • Grau: 6b+ (V/Ae)
 • Grau obligat: V
 • Llargada: 200m
 • Exposició: mitja
 • Compromís: Baix
 • Equipació: Parabolts
 • Material: 12 cintes, joc de totems fins el lila, estrep opcional.
 • Cordada: Marta – Joan – Christian
 • Orientació: Sud

1r llarg (IV+ / 35m) La via comença en una pintada amb les inicials (ME). El primer i l’últim son els llargs més fàcils així que ens va bé per escalfar. Segueix una feixa vertical, amb assegurances llunyanes però que és pot equipar amb flotants si ho veiem convenient. El pas més difícil el trobem quan iniciem la travessa a la dreta.

2n llarg (6b+/A1 – V+ / 30m) Aquest llarg marca un abans i un desprès ja que els braços no tornaràn a ser els mateixos. Sortim de la reunió per la dreta on hi han els cantos més bons. Sortim amb convicció ja que el primer bolt queda lluny i hem de superar un parell de ressalts abans de xapar-lo, fàcil però amb ambient per el primer. Una vegada arribats al primer bolt ens creuem amb un ressalt que fa por! 6b+ a bloc o jo i la Marta vam treure el estrep sense vergonyes i tot i així ens va carregar molt de braços, ja que la sortida no la regalen. Superat aixó resta un V+ prou fí fins arribar a la reunió.

3r llarg (V+ / 30m) Llarg molt guapo i de conti. Comencem en una placa desplumadeta sobre cantos una mica sobats, desprès d’aixó es possa la paret vertical i sobre molt bona ganda. Llarg molt guapo.

4rt llarg (V+ / 35m) Sortim de la reunió per la dreta per entrar en una mena de fissura diedre. Superat aquest anem a un replà i just veurem una panxa que caldrà superar. Aquesta està ben desplomada però sobre molt bona ganda!! així que surt a un grau de V+ per a gaudir! Ben protegit.

5é llarg (V / 35m) Llarg que deu ser perquè el vaig liderar jo però em va semblar preciós! aquí ja treiem a passejar els totem ja que els bolts queden llunyans però es pot equipar tot molt bé. El grau no sobrepasa el V grau però vas superant panxetes i els braços es van carregant. Sempre sobre roca molt bona i pots anar descansant en moments puntuals.

6é llarg (IV / 35m) Aquest és el final perfecte per arrodonir una bonica via. últim llarg fàcil, amb autoprotecció, sobre roca molt bona. Nomès compta amb 2 parabolts en els 35m però podem amanir com volguem el llarg. Fa gaudir moltíssim!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s